Mala razmišlja

Še vedno brcam

21.01.2013 · 9 komentarjev

Obilica dela (hvala, vesolje!) in posledična občasna utrujenost sta krivi za mojo daljšo odsotnost. Leto je minilo na poslovni ravni bolje kot sem pričakovala (hvala, vesolje!). S pomočjo super druper delavnice sem si končno uredila finance in se znebila občutka, da mi denar polzi med prsti. Končno imam spet prihranke :) (Na tem mestu se spet zahvaljujem vesolju.).

Na osebni ravni sem si za letos zastavila več ciljev, na vrhu pa je tek. Poleg rednega teka (4-krat tedensko) se bom letos udeležila vsaj enega polmaratona. Kar nekaj let je že minilo, kar sem bila nazadnje na kakšni tekaški prireditvi in čeprav nisem rpeveč navdušena nad gužvo, me pa vedno dvigne energija, ki vlada med tekači in med navijači.

Naša mala skupnost še vedno šteje 3 člane, čeprav s So-šefom razmišljava še o enem. Tudi tokrat o psu, no, pravzaprav o psički. Še prej pa mora So-šef poskrbeti za svoj vsakdanji kruh, da bo denar za dvojno količino vsakdanjih briketov.

Spet sem kuharsko ustvarjalna. Na podočju sladic in “prave” hrane. In ko bom velika bom delala noro lepe torte in kolačke :)

Letos smo bili tudi na  enem daljšem izletu. Izkoristili smo zadnjo sončno soboto, preden nas je v nedeljo začel zasuvati sneg. Krasa ne poznam in tokrat sem imela priložnost pobliže spoznati kraško pokrajino. Navdušena sem nad njo in ob prvi priliki se vrnem(o)!

Torej – hvala vesolje za vse prijetne izkušnje!

Kategorije: Glasnhov · Izlet · Osebnostna rast · Posel · Refleksija · Resno
Tagano: , , , , , , , ,9 odzivov ↓

 • morfej // 23.01.2013 12:19

  Mogoče bi lahko razmišljala o kakem drugem novem članu ;) Slikca zgleda pa zelo okusno ;) P.S.: si ratala kr slavna al sm sam js spregledal, da si že bla ;)

 • tamalamalatamalamala // 23.01.2013 12:25

  Ah kje pa – sem še čist premlada za to ;) Pa z mrcinci že imam izkušnje (in vem, kako lahko izboljšam vzgojo). Tortica je prav res bila okusna, samo naslednjič je moram naredit iz polovične mase – ker drgač jo potem še predolgo na bokih s sabo nosim ;) Slava je pa relativna :)

 • morfej // 23.01.2013 13:48

  Ah, tko mlada pa več nisi :P No, zdej ko maš z njimi izkušnje, lahko poskusiš še kej bolj resnega ;) Neki, je pa treba tud okol nost ;)

 • tamalamalatamalamala // 23.01.2013 14:12

  Prvega stavka ne bom komentirala ;) Saj bo v drugo bolj resno – bo psička :) In ko bo mala, jo bom mogoče prvi teden lahko celo vzela v naročje ;)

 • Iza // 25.01.2013 12:17

  Mene pa bolj natančno zanima delavnica na kateri si bila. Sicer sem precej brala na to temo že v reviji Lisa, pa na spletu…

 • tamalamalatamalamala // 28.01.2013 07:37

  Delavnica je res res super. In se jo splača obiskat. Tudi če ti podrobno opišem, kaj smo slišali & videli, ni isto. Skratka, dobila sem veliko več, kot sem pričakovala.

 • Iza // 28.01.2013 12:41

  Ja, a katero si izbrala in še – deluje? Hvala za info!

 • tamalamalatamalamala // 28.01.2013 14:50

  Izbrala sem tole »Desetina, dolgovi in stroškovnik – misija nemogoče?«. Deluje pa ravno toliko, kolikor se vsak sam odloči, da bo delovala. Meni je bilo med drugim zelo všeč, ker zdaj vem, kako naj razporejam svoje prihodke in predvsem, da se mi ni treba odrekat in si zategovat pasu, da bi si lahko kaj privoščila. Ena od afirmacij z delavnice: denar gre tja, kamor ga usmerim. Meni je ta misel zelo všeč. Lep dan in dobrodošla na blogu :)

 • Iza // 30.01.2013 11:00

  Najlepsa hvala za izcrpno informacijo. Tudi afirmacija mi je vsec. Hvala tudi za dobrodoslico, nisem nova bralka, sem le nova komentatorka. :)

  Lep dan zelim!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !