Mala razmišlja

Od besed k dejanjem

30.01.2013 · 7 komentarjev

Včeraj sem si po dolgem času zaželela popoldanskega teka. Za spremembo z glasbo. Nove slušalke sem si kupila že prejšnji teden. Kljukica. Morala sem samo še najti MP3 ključek. Po kakšnem slabem letu neuporabe ga seveda nisem uspela najti. Imela sem ga pred očmi, lahko bi prijela zanj, vendar mi možgani niso hoteli izdati informacije o njegovi lokaciji. Damn!

Motivacija mi je začela drastično upadati. Potem pa sem ugotovila, da lahko slušalke priklopim na mobitel (ja, vem – res huda znanost). In sem šla. Z Glasnhovom in glasbo veselo gor in dol po okoliških gozdovih in travnikih. Bilo je poživljajoče & sproščujoče hkrati.

Danes pa sem prijavila na 13. Mali kraški maraton (21 km). Tako. Fiksno. Grem :) In se neizmerno veselim. Na našem zadnjem izletu sem se namreč zaljubila v Kras. Komaj čakam, da začutim tisto pozitivno energijo, ki običajno vlada na tekaških prireditvah.

Zdaj se moram še samo privadit na tek brez kilskega flexi povodca v roki :) Sicer me bo ves čas zanašalo ;) ;)

Kategorije: tek
Tagano: , , , , ,7 odzivov ↓

 • Jana // 31.01.2013 09:20

  Bravo! Čestitke, da si nisi pustila vzeti volje in seveda za prijavo na kraški tek. (Se spomnim, da si napisala, da nisi tekmovalna, ampak samo za info: Zadnjič sem slišala, da ta trasa velja za bolj zahtevno in da tekači na lj maratonu isto razdaljo pritečejo vsaj 5 min hitreje … ) Je pa krasna trasa, enkrat sem bila spremljevalka in imam veliko željo, da bi šla nekoč tudi preteč (pa sicer nisem za masovke ;) ). Držim pesti in bom z veseljem spremljala, kako ti bo šlo! :)

 • mojcej // 31.01.2013 18:28

  Alora, se vidimo v Sežani. Jaz grem na ta kratko razdaljo, ker me potem čez 14 dni čaka polovička na Dunaju… Priporočam močno močno tekaški povodec. Mi imamo te in uporabni so tudi za na sprehode, v gore itd. http://www.pasji.net/shop/index.php?mainpage=productinfo&cPath=618&productsid=732

 • mojcej // 31.01.2013 18:30

  Aja, saj ni treba bit tekmovalen za udežbo na tekmovanjih , na njih je vedno toliko pozitivne energije, spodbudnih besed, nasmeškov… Meni je udeležba na raznoraznih tekmovanjih bolj za motivacijo.. pa z nekaterimi znanci se srečujemo samo tam. Ali pa se spoznamo z drugimi “soblogerji”…

 • tamalamalatamalamala // 1.02.2013 07:03

  @Jana: Hvala za vzpodbudne besede. :) K odločitvi je pripomogla lokacija in pa spomin na energijo, ki vlada na takih prireditvah.

 • tamalamalatamalamala // 1.02.2013 07:05

  @mojcej: Jaz sem tudi razmišljala o Dunaju, pa je pretehtal Kras, ker že nekaj let nisem bila na tekaški prireditvi in mi je manj naporno, če se ne rabim zraven še z organizacijo ukvarjat. Naslednje leto pa morda Dunaj :)

  p.s. Link za povodec ne deluje. :/

 • mojcej // 1.02.2013 09:17

  http://www.loomp.si/povodec-za-tek/ tukaj so še bolj poceni, sem se potem spomnila,

  zgledajo pa enaki kot od Ruffweara http://www.pasji.net/shop/index.php?mainpage=productinfo&cPath=618&productsid=732

 • tamalamalatamalamala // 1.02.2013 12:47

  Hvala :) Pa še rottija imajo za model :) Mogoče pa sprobam in zraven malo upam, da ne bi ravno takrat mimo zašprintala kakšna srnica … ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !